Puoliaika.com otteluennakko: Arsenal – Manchester City

Valioliiga otteluennakko

21/12/15 – 22:00

@Emirates Stadium – Lontoo

 

Maanantai-illan trillerissä kohtaavat Valioliigan kärkipään joukkueet Arsenal ja Manchester City. Molemmat joukkueet jahtaavat Leicesterin kärkipaikkaa sarjataulukossa.

Illan kotijoukkue Arsenal on tällä hetkellä liigakakkosena, 5 pistettä Leicesterin perässä. Vieraileva City kärkkyy heti Arsenalin takana pisteen vähemmän saalistaneena.

Yksi kauden odotetuimmista kohtaamisista lähtee käyntiin mahtavista lähtökohdista. Seurojen kolmessa viimeisessä kamppailussa Arsenal ei ole kärsinyt yhtään tappiota ja liigamestaruutta jahtaava Gunners onkin ottelun suosikki.

Manchester Cityn otteet ovat ailahdelleet tällä kaudella. Mestaruustaistelun suurin ennakkosuosikki Chelsean kokeman romahduksen jälkeen ei ole pystynyt nappaamaan pisteitä odotettuun tahtiin. City onkin kärsinyt jo 4 tappiota kun edellisellä mestaruuskaudellaan (2013/14) se hävisi kuudesti.

Illan kamppailussa molemmilta joukkueilta puuttuu liuta avainpelaajia. Kotijoukkueen isoimmat menetykset ovat keskikentän keskellä erinomaisia otteita esittäneet Santi Cazorla ja varsinkin romuluinen Francis Coquelin.

Arsenal-manageri Arsene Wengerin mukaan hyökkäyspään dynamo, Alexis Sanchez omaa ohuen mahdollisuuden esiintyä ottelussa. Chileläinen ei tosin ole palannut edes harjoituksiin Norwich-kamppailussa tulleen loukkaantumisen jäljiltä.

Cityltä puuttuu joukkueen henkinen johtaja, Vincent Kompany. Rotaatiomiesten Samir Nasrin sekä Fernandon poissaolot eivät juuri Cityä hetkauta. Pitkäaikaispotilas Pablo Zabaleta on edelleen sivussa ja miehen paikalla oikeana pakkina tuuraa ex-Arsenal, Bacary Sagna.

Edellisellä kierroksella Arsenal haki täydet pisteet Aston Villan vieraana. City nappasi viime hetkien onnenkantamoisella 3 pistettä Swansean kustannuksella aneemisen esityksen jälkeen.

Arsenal on illan ottelun hienoinen suosikki, mutta vieralijalla on yhtä lailla täydet mahdollisuudet voittoon. Wengerin Arsenalilla on edelleen hienoinen isojen otteluiden floppaamisen leima niskassaan. Asiat ovat toki alkaneet muuttua ja Arsenalilta on alkanut löytyä tarvittavaa nälkää ja kovuutta myös muita mestarisuosikkeja vastaan.

Puoliaika.comin toimitus poimi muutamia tärppejä NordicBetin listalta:

  • Maalien lukumäärä: yli 2.5 maalia @1.70
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.50
  • Ensimmäisen puoliajan tulos: 1-1 @4.50
  • Mathieu Flamini keltainen kortti @2.85

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän