Puoliaika.com otteluennakko: Chelsea – Southampton

Valioliiga otteluennakko

 

Vain piste erottaa Chelsean ja Southamptonin sarjataulukossa

Chelsean heikot tulokset tällä kaudella saivat jatkoa Mestarien liigassa. Jose Mourinhon luotsaama Blues hävisi portugalilaisen paluuottelussa Portossa. Isännät olivat parempia lukemin 2-1. Chelsean pelaamisessa oli jo lupaavia merkkejä, mutta henkilökohtaiset töppäykset maksoivat kalliisti.

Southampton rullasi edellisessä ottelussaan näyttävästi Swansean. St. Mary’silla kotijoukkue oli vahvempi numeroin 3-1. Southamptonin uusi topparihankinta, Virgil van Dijk, merkkautti ensimmäisen Valioliigamaalinsa.

Chelsean edelleen ailahtelevasti jatkuva syyskausi kaipaa kipeästi kotivoittoa illan ottelusta. Isäntien on yksinkertaisesti pakko voittaa tämä peli. Viimeksi kun maajoukkuetauko katkaisi Valioliigakauden, Chelsea floppasi kotona Crystal Palacea vastaan. Nyt samaan skenaarioon ei ole varaa.

Ronald Koemanin Southampton osoittautui vaikeaksi vastustajaksi Chelsealle viime kaudella. Molemmat ottelut päättyivät 1-1 tasatulokseen. Nyt Southamptonilla on oiva mahdollisuus kiusata jälleen lontoolaisia.

Puoliaika.comin toimitus pitää Chelseaa edelleen selkeänä suosikkina tämänkaltaisissa otteluissa. Vedonlyöjille ottelu on hankala, koska jossain vaiheessa Chelsean pelaaminen klikkaa kohdalleen ja tulosta alkaa tulla.

Poimimme pari kohdetta NordicBetin listalta:

  • Chelsea -1 @3.20
  • Yli 2.5 maalia @1.90
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.75

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän