Nations Leaguessa nähtiin tyylikäs vaparikuvio, kun Belgia pääsi tekemään hienon maalin Italian verkkoon.

Italia ja Belgia pelasivat 2–2-tasapelin Nations Leaguen A-liigan 2-ryhmän ottelussa torstai-iltana Stadio Olimpicolla.

Kotijoukkue Italia meni reilussa parissa kymmenessä minuutissa 2–0-johtoon Andrea Cambiason ja Mateo Reteguin osumilla. Avausjakson lopulla ottelu sai kuitenkin käänteen.

Lorenzo Pellegrini otti suoran punaisen kortin sukituksesta, ja tilannetta seurannut vaparikuvio oli hieno. Youri Tielemans syötti pallon Leandro Trossardille, joka siirsi pallon takaviistoon, ja Maxime De Cuyper laittoi pallon reppuun, 2-1.

Toisella jaksolla miesylivoimainen Belgia tuli tasoihin. Trossard pääsi viimeistelemään reilun tunnin pelin jälkeen loppunumeroiksi 2-2.

Nätti vaparikuvio

Edellinen artikkeliVideo: Espanjan Copa del Reyssa joukkomylly – erotuomarilla riitti kiirettä
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Teemu Pukki laukoo voittomaalin 94. minuutilla Tallinnan illassa syksyllä 2018