25-vuotias vauhtikone Timo Stavitski siirtyi viime torstaina FC Interistä Ruotsin pääsarjassa pelaavan Mjällbyn miehistöön.

Mällby kaatoi vieraskentällä IFK Norrköpingin numeroin 1-2 (0-2) Ruotsin Allsvenskanissa maanantai-iltana.

Vierasjoukkue Mjällbyn avauksessa nähtiin heti uusi suomalaishankinta Timo Stavitski – ja debyytti sujui upeasti! Stavitski syötti ensin Imam Jagnen 0–1-osuman 14. minuutilla ja viimeisteli itse taidokkaasti voittomaaliksi jääneen 0–2-osuman 29. minuutilla.

16 joukkueen Allsvenskanin kärjessä jatkaa Malmö (20 ottelua, 45 pistettä). Toisena on Djurgården (19 ottelua, 38 pistettä), kolmantena Hammarby (19 ottelua, 35 pistettä) ja neljäntenä Mjällby (20 ottelua, 33 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Santeri Haaralalla upea alku Allsvenskanissa – syötti heti Djurgårdenin voittomaalin

Timo Stavitski tekee voittomaalin

Syöttöpiste avausmaaliin

Edellinen artikkeliVideo: Tim Väyrynen puski taidokkaan maalin – Gnistan porskuttaa viiden ottelun voittoputkessa!
Seuraava artikkeliVideo: 19-vuotiaalta Juho Talvitieltä upea suoritus – uran avausmaali Hollannin pääsarjassa