Gnistan porskuttaa uskomattomassa voittoputkessa. Kokenut maalinsylkijä Tim Väyrynen nikkasi tyylikkään voittomaalin.

Gnistan kaatoi vieraskentällä SJK:n numeroin 0-1 (0-1) Veikkausliigassa maanantai-iltana. Gnistanin kotikatsomo paloi heinäkuun puolivälissä. Joukkueen saldo sen jälkeen: Tasuri ja viisi voittoa!

Ottelun ainoa maali nähtiin heti 16. minuutilla, kun Tim Väyrynen puski taidokkaasti pallon reppuun.

Gnistanilla oli etenkin toisella jaksolla tukku loistopaikkoja tehdä useampikin lisämaali, mutta ei uponnut. Ottelun jälkeen päävalmentaja Jussi Leppälahti (kuvassa) näytti kotiyleisölle, että olkaa hiljaa vaan.

KATSO MYÖS: Video: SJK-puolustaja Ville Tikkaselta loistelias torjunta – esti eleettömästi varman maalin

Veikkausliigan runkosarjan viimeinen kierros pelataan ensi viikon sunnuntaina 1. syyskuuta, jonka jälkeen sijoilla 1–6 olevat joukkueet jatkavat Mestaruussarjassa ja sijoilla 7–12 Haastajasarjassa. Jokaiselle joukkueelle tulee jatkosarjoissa viisi ottelua.

Kärjessä jatkaa KuPS (21 ottelua, 44 pistettä), toisena HJK (21 ottelua, 40 pistettä) ja kolmantena Ilves (21 ottelua, 38 pistettä). Gnistan nousi seitsemänneksi (21 ottelua, 29 pistettä) ja sillä on päätöskierroksella mahdollisuus nousta kuudenneksi ohi VPS:n (21 ottelua, 32 pistettä).

Jussi Leppälahden terveiset kotikatsomolle

Edellinen artikkeliVideo: Jalkapallohistorian eeppisin torjunta – René Higuitan skorpionipotku maaliviivalta Wembleyllä 1995
Seuraava artikkeliVideo: Timo Stavitskilla mahtava debyytti Allsvenskanissa – teki heti nätin voittomaalin