Kuukausi sitten  Ilveksestä Djurgårdeniin siirtynyt 24-vuotias Santeri Haarala nousi ratkaisijaksi Ruotsin pääsarjassa.

Djurgården kaatoi vieraskentällä BK Häckenin numeroin 1-2 (0-0) Ruotsin Allsvenskanissa torstai-iltana.

Ottelun avausmaali nähtiin 65. minuutilla, kun Santeri Haarala laukoi pallon näyttävästi reppuun! Tuo oli samalla Haaralan ensimmäinen maali uudessa seurassaan.

Haarala oli avauksessa ja pelasi ottelussa 76 minuuttia. Miro Tenho ja äskettäin Huuhkajissa debytoinut Adam Ståhl pelasivat täydet 90 minuuttia. Rasmus Schüller vaihdettiin kentälle tunnin kohdilla.

Haarala siirtyi elokuun lopulla Djurgårdeniin, ja sopimus kestää aina vuoteen 2027 saakka. Ilves sai merkittävän siirtokorvauksen.

16 joukkueen Allsvenskanin kärjessä jatkaa Malmö (23 ottelua, 50 pistettä). Djurgården nousi toiseksi (22 ottelua, 42 pistettä) ja Hammarby IF on kolmantena (22 ottelua, 40 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: IFK Mariehamnin vaparimaalia ei hyväksytty – pelaaja meni liian lähelle FC Lahden muuria

Santeri Haarala viimeistelee

Edellinen artikkeliVideo: 34 pilkkua – Preston ja Fulham vetivät uskomattoman pitkän rankkarikisan Liigacupissa