Hallitseva Copa American mestari ja maailmanmestari Argentiina nähdään taas Copa American finaalissa. Rodrigo De Paulilta nähtiin välieräottelussa sen sijaan nolo filmi.

Argentiina kaatoi Kanadan numeroin 2-0 (1-0) Copa American välierissä keskiviikkoaamuyönä Suomen aikaa.

Julián Álvarez teki voittomaalin 21. minuutilla. Ja sitten toisen jakson alussa nähtiin toinen maali, kun kapteeni Lionel Messi ohjasi Enzo Fernándezin vedon sisään, 2-0.

Toisen jakson loppupuolella nähtiin hieman nolo ja hölmö tilanne. Argentiinan 30-vuotias keskikenttäpelaaja Rodrigo De Paul kaadettiin ja Argentiina sai vapaapotkun. De Paul jäi nurmenpintaan ”loukkaantuneena”, kun Kanadan pelaaja potkaisi pallon kevyesti De Paulia selkään. Tämän seurauksena De Paul ”loukkaantui” vielä lisää.

Argentiina kohtaa finaalissa Kolumbian. Tuo ottelu pelataan maanantaiaamuyönä 15. heinäkuuta Suomen aikaa.

Copa America 2024 järjestetään Yhdysvalloissa 20.6.–14.7. Mukana oli yhteensä 16 maata (kymmenen CONMEBOLista ja kuusi CONCACAFista).

VÄLIERÄT:
Ke 10.7. Argentiina – Kanada 2-0 (1-0)
To 11.7. Uruguay – Kolumbia 0-1 (0-1)

FINAALI:
Ma 15.7. klo 03.00 Argentiina – Kolumbia

KATSO MYÖS: Video: Argentiina jälleen Copa American finaaliin – Lionel Messi ohjasi maalin

Rodrigo De Paul ja Oscarin arvoinen suoritus

Edellinen artikkeliVideo: Nuutti Tykkyläinen viimeisteli Eurogoalin viime hetkillä – JIPPO nousi kotivoittoon Ykkösliigassa
Seuraava artikkeliVideo: Ykkösliigassa erikoinen jumbofinaali – KäPa painoi tennisnumerot MP:n verkkoon