20-vuotias ”Oulun Messi” Otso Liimatta johdatti Pikkuhuuhkajat huipputärkeään kotivoittoon EM-karsinnoissa.

Suomi kaatoi Romanian numeroin 2-0 (1-0) alle 21-vuotiaiden EM-karsinnoissa Tammelan stadionilla tiistaina.

Ottelun voittomaali nähtiin 22. minuutilla. Casper Terho antoi kulmapotkun ja Tony Miettinen puski pallon reppuun. Ja sitten 71. minuutilla Naatan Skyttä syötti ja Otso Liimatta laukoi loppunumeroiksi 2-0.

Liimatta on tehnyt maalin uskomattomasti jokaisessa pelaamassaan seitsemässä karsintaottelussa!

Kun kaksi ottelukierrosta on pelaamatta, on kärkipaikalla Sveitsi (8 ottelua, 17 pistettä). Suomi on toisena (8 ottelua, 16 pistettä) ja Romania kolmantena (8 ottelua, 16 pistettä).