21-vuotias maalivahti Bart Verbruggen otti loisteliaan torjunnan lisäajalla, ja tuo torjunta jätti Turkin pelaajat harmittelemaan.

Hollanti kaatoi Turkin numeroin 2-1 (0-1) EM-kisojen puolivälierissä lauantai-iltana.

Turki johti avausjakson jälkeen Samet Akaydinin maalilla, mutta toisella jaksolla Hollanti tuli kuitenkin rinnalle ja ohi. Ensin 70. minuutilla Stefan de Vrij puski tasoituksen ja muutamia minuutteja myöhemmin Cody Gakpo teki voittomaalin, joka merkittiin lopulta omaksi maaliksi.

Turkki oli todella lähellä tasoitusta lisäajalla, kun pallo saatiin ohjattua parista metristä kohti alanurkkaa. Hollannin maalivahti Bart Verbruggen kuitenkin torjui kuin ihmeen kaupalla aivan lähietäisyydeltä tulleen vedon.

EM-kisojen välierät

Ti 9.7. klo 22:00 Espanja – Ranska
Ke 10.7. klo 22:00 Englanti – Hollanti

Bart Verbruggen torjuu lisäajalla

Jos video ei aukea, voit yrittää katsoa sen TÄSTÄ.

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

KATSO MYÖS: Video: Koominen tilanne – englantilaisfanit yrittivät päästä takaisin stadionille Jude Bellinghamin tasoitettua

— — —

Puolivälieräparit

Pe 5.7. Espanja – Saksa 2-1 ja.
Pe 5.7. Portugali – Ranska 4-5 (0-0) rp-kisa.

La 6.7. Englanti – Sveitsi 5-3 (1-1) rp-kisa.

— — —

Edellinen artikkeliVideo: Englanti etenee EM-välieriin – pilkkukisassa kaikki vedot sisään
Seuraava artikkeliVideo: Ajack Deng ratkaisi 96. minuutilla – MP:lle kauden avausvoitto Ykkösliigassa