Hallitseva Bundesliigan mestari Bayer Leverkusen ja kapteeni Lukas Hradecky pääsivät nostelemaan jälleen kannua.

Bayer Leverkusen kaatoi VfB Suttgartin rankkarikisan jälkeen numeroin 4-3 (2-2) Saksan Supercupissa viikonloppuna.

Bayer joutui miesalivoimalle jo 37. minuutilla, kun Martin Terrier sai punaisen kortin. Stuttgart oli jo lähellä edetä voittoon, mutta viime kauden tapaan Bayer tuli lopussa tasoihin, kun Patrik Schick viimeisteli lukemiksi 2-2.

Rangaistuspotkukisassa Bayerin suomalaiskapteeni Lukas Hradecky otti yhden merkittävän torjunnan. Sen lisäksi hän aiheutti hämmennystä seisoessaan kujeilevasti hieman toisella puolella maalia – ja Stuttgart-hyökkääjä Silas laukoi yli.

Bundesliigan uusi kausi käynnistyy tulevana perjantaina 23. elokuuta. Avausillan ainoassa ottelussa Bayer Leverkusen kohtaa vieraskentällä Borussia Mönchengladbachin.

KATSO MYÖS: Video: AC Oulun kreikkalaisvalmentaja kihisi taas – minuutin välein varoitus ja sitten suihkuun

Lukas Hradecky vireessä

Edellinen artikkeliVideo: Newcastlen Fabian Schärille suora punainen – ”pusku” päähän sai vastustajan kaatumaan
Seuraava artikkeliVideo: Ronaldo kihisi omille joukkuetovereilleen – näytti käsillään, että puolustus on ihan unessa