37-vuotias argentiinalaislegenda Lionel Messi heilutti jälleen verkkoa Major League Soccerissa, kun sarjakärki Inter Miami FC jäi tasuriin.

Inter Miami ja Charlotte pelasivat 1–1-tasapelin MLS:ssä viikonloppuna.

Karol Świderski vei Charlotten johtoon 57. minuutilla, mutta se johto ei kestänyt kauaa. Inter Miamin Lionel Messi laukoi tarkalla kudilla tasoitusmaalin kymmenisen minuuttia myöhemmin.

Inter Miamin Robert Taylor ja Charlotten Jere Uronen istuivat koko ottelun penkillä.

29 joukkueen MLS:n kärjessä porskuttaa Inter Miami (31 ottelua, 65 pistettä) ja toisena on LA Galaxy (31 ottelua, 58 pistettä). Charlotte on puolestaan sijalla 16 (31 ottelua, 42 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Topi Keskinen laukoi voittomaalin Skotlannin Valioliigassa – Aberdeen hurjassa vireessä

Lionel Messi viimeistelee

Edellinen artikkeliVideo: Bruno Fernandes lensi suihkuun – Tottenham kaatoi ManU:n numeroin 0-3