Kuopion Palloseura teki melkoisen nousun ja etenee Suomen Cupin finaaliin FC Interiä vastaan. Kapteeni Petteri Pennanen säästi tärkeät sekunnit.

KuPS kaatoi vieraskentällä SJK:n rankkarikisan jälkeen maalein 7-8 (2-2) Suomen Cupin välierissä Seinäjoella torstai-iltana.

SJK johti tauolla jo 2-0 Jaime Morenon kahdella maalilla. KuPS:n Ousmane Diawara nähtiin toisella jaksolla hyvässä ja pahassa – ensin tunnin kohdilla hän kavensi ja sitten 81. minuutilla hölmöili itsensä toisella keltaisella suihkuun.

Saatuaan punaisen kortin Diawara jäi norkoilemaan ja protestoimaan kentälle. KuPS-kapteeni Petteri Pennanen ei moista katsellut, vaan repi Diawaran pois ja heitti ulos kentältä, jotta peli pääsee jatkumaan nopeasti.

Nuo saattoivat olla ratkaisevien sekuntien säästöjä, sillä Clinton Antwi teki 2–2-tasoitusmaalin lisäajan lisäajalla viimeisestä mahdollisesta tilanteesta ajassa 90+7 minuuttia.

Jatkoajalla miesalivoimainen KuPS keskittyi oman maalinsa varjeluun ja tuntui vain odottavan rankkarikisaa. Ja rankkarikisassa KuPS sitten lopulta oli parempi eleettömän maalivahtinsa Johannes Kreidelin johdolla.

KATSO MYÖS: Video: Mikael Soisalo teki maalin David de Gean selän taakse Konferenssiliigan karsinnoissa

Petteri Pennanen säästää kaikki sekunnit

Ja KuPS nousee tasoihin viimeisillä sekunneilla

Rankkarikisa

Edellinen artikkeliVideo: Mikael Soisalo teki maalin David de Gean selän taakse Konferenssiliigan karsinnoissa
Seuraava artikkeliVideo: Bundesliiga käyntiin upeasti – Granit Xhaka laukoi heti unelmamaalin