Kaan Kairisella unelmadebyytti Mestarien liigassa – pallo maaliin heti 2. minuutilla!

Mestarien liiga upouudessa liigavaiheessa nähtiin keskiviikkoiltana upea hetki, kun Kaan Kairinen laittoi pallon maaliin!

Sparta Praha kaatoi RB Salzburgin numeroin 3-0 (2-0) Mestarien liigan liigavaiheen avauskierroksen ottelussa keskiviikkoiltana.

Huuhkajien ja Sparta Prahan 25-vuotias Kaan Kairinen teki samalla debyyttinsä Mestarien liigassa. Kotijoukkue Sparta Praha siirtyi johtoon heti 2. minuutilla. Lukáš Haraslin laukoi, ja karapallon laittoi sisään Kairinen, 1-0!

36 joukkueen liigavaiheesta kahdeksan parasta etenee suoraan neljännesvälieriin. Sijoille 9–24 päättyneistä joukkueista muodostuu kahdeksan kaksiosaista otteluparia, ja otteluparien voittajat etenevät neljännesvälieriin.

KATSO MYÖS: Mestarien liigan liigavaihe – näin pelataan