30-vuotias Joel Pohjanpalo viimeisteli uransa ensimmäisen maalin Italian pääsarjassa. Jesse Joronen torjui puolestaan nollapelin.

Venezia kaatoi kotikentällään Genoan numeroin 2-0 (0-0) Italian Serie A:ssa lauantaina.

Kotijoukkueen kapteeni Joel Pohjanpalo pääsi laukomaan rankkareia 58. minuutilla, mutta Genoan maalivahti Pierluigi Gollini torjui. Muutama minuutti myöhemmin Gianluca Busio teki 1–0-voittomaalin.

Pohjanpalo sai tehtyä helpottavan avausmaalinsa 85. minuutilla, ja näin loppulukemat olivat 2-0. Jesse Joronen torjui hienosti nollapelin.

Kyseessä oli sarjanousija Venezian kauden avausvoitto Serie A:ssa. Viidestä ottelusta on kasassa nyt neljä pistettä.

Joel Pohjanpalo viimeistelee

Edellinen artikkeliVideo: Petteri Pennanen ratkaisi jatkoajalla – KuPS juhlii Suomen Cupin voittoa