23-vuotias keskikenttäpelaaja Jaakko Oksanen teki todellisen Eurogoalin Veikkausliigassa. Selostaja ja joukkuekaveritkin olivat hullaantuneina.

KuPS voitti kotikentällään sarjanousija Gnistanin numeroin 3-1 (3-1) Veikkausliigassa sunnuntai-iltana.

Kuopiolaisjoukkue oli avausjaksolla tehokkaalla tuulella. Vasta 17-vuotias Matias Siltanen teki uransa ensimmäisen maalin Veikkausliigassa 14. minuutilla, Jaakko Oksanen osui 20. minuutilla ja Joslyn Luyeye-Lutumba 29. minuutilla. Momodou Sarr kavensi vielä avausjaksolla.

Etenkin Oksasen osuma oli komea – kenties kauden komein! KuPS sai vapaapotkun, ja pallo pelattiin viereen Oksaselle, joka laukoi täydellisesti pallon vasemman tolpan kautta sisään. Toisella jaksolla maaleja ei enää nähty.

Kolme edellistä otteluaan yllättäen hävinnyt KuPS nousi Veikkausliigan kärkeen (15 ottelua, 28 pistettä). Toisena on HJK (16 ottelua, 28 pistettä) ja kolmantena Ilves (15 ottelua, 26 pistettä).