Vahvassa vireessä oleva Ilves riemastutti jälleen upouuden Tammelan stadionin kotiyleisöä. Roope Riski pääsi tekemään tyylikkään maalin.

Ilves voitti kotikentällään IFK Mariehamnin numeroin 2-0 (1-0) Veikkausliigassa sunnuntaina. Ottelu oli alusta loppuun Ilveksen vakuuttavaa hallintaa.

Kotijoukkue Ilves meni johtoon 25. minuutilla – ja millä tavalla! Marius Söderback syötti pallon rankkarialueelle, missä Matias Kivikko puski pallon täydellisesti sivuun, ja Roope Riski laittoi pallon jalkapohjallaan sisään, 1-0.

Santeri Haarala lisäsi Ilveksen johtoa toisen jakson alussa rankkarimaalillaan, ja mies nousi samalla Veikkausliigan maalipörssin kärkeen kymmenellä osumallaan. Enempää maaleja ei nähty, vaikka Ilveksellä oli muutama maukas paikka.

12 joukkueen Veikkausliigan kärjessä majailee KuPS (19 ottelua, 38 pistettä). Toisena on Ilves (19 ottelua, 35 pistettä) ja kolmantena HJK (19 ottelua, 34 pistettä. Jumbopaikalla jatkaa puolestaan EIF (19 ottelua, 12 pistettä).

Veikkausliigan ottelut

Pe 9.8. FC Lahti – EIF 4-0 (2-0)
La 10.8. AC Oulu – FC Inter 1-0 (1-0)
Su 11.8. Ilves – IFK Mariehamn 2-0 (1-0)
Su 11.8. FC Haka – KuPS 2-2 (0-2)

Ma 12.8. klo 19.00 SJK – VPS

KATSO MYÖS: Video: Roope Riski taiteili maalin Djurgårdenin verkkoon – loppuunmyyty Tammelan stadion riemuitsi

Roope Riski laittaa tyhjiin

Edellinen artikkeliVideo: Ottelu keskeytettiin rasistisen huudon takia Oulussa – Mohammad Al-Emaralta iso puheenvuoro
Seuraava artikkeliVideo: Wrexhamin Jack Marriott painoi unelmamaalin Ykkösliigan avauskierroksella