26-vuotias Newcastlen keskikenttäpelaaja Harvey Barnes pamautti todella tyylikkään voittomaalin Wolvesin verkkoon Valioliigassa.

Newcastle kaatoi vieraskentällä Wolverhamptonin numeroin 1-2 (1-0) Valioliigassa sunnuntaina.

Kotijoukkue Wolves johti ottelua pitkään Marion Leminan maalilla, mutta Newcastle tuli lopussa rinnalle ja ohi. Ensin Fabian Schär tasoitti 75. minuutilla ja sitten Harvey Barnes ratkaisi 80. minuutilla.

Barnesin 1–2-voittomaali oli upea. Hän haki aikansa laukaisupaikkaa ja lopulta laittoi pallon komeasti oikeaan yläkulmaan.

Neljän ottelukierroksen jälkeen kärjessä on totutusti Manchester City 12 pisteellä. Cityn perässä ovat Arsenal ja juuri Newcastle 10 pisteellä. Wolvesin alkukausi on ollut haastava ja kasassa on vasta yksi tasuripiste.

Su 15.9. Wolves – Newcastle 1-2

KATSO MYÖS: Video: Nottingham haki yllätyspisteet Anfieldilta – maalivahti Alisson seurasi voittomaalia katseella

Harvey Barnes tekee hienon

Edellinen artikkeliVideo: Lionel Messi teki kaksi ja syötti yhden – Inter Miami porskuttaa MLS:n kärjessä
Seuraava artikkeliVideo: Näyttäviä maaleja – Karim Benzema painoi hattutempun Saudi-Arabian pääsarjassa