27-vuotias keskuspuolustaja Arian Kabashi oli monessa mukana, kun EIF haki todella tärkeät kolme pistettä Olulunkylästä.

EIF kaatoi vieraskentällä Gnistanin numeroin 1-2 (0-1) sarjanousijoiden kohtaamisessa Veikkausliigassa sunnuntaina.

”Ei heitetä palloa pelaajalle, joka on tyhjän maalin edessä. Vastustaja siis.”

TSEKKAA TÄMÄ:

Näin kommentoi Gnistanin päävalmentaja Jussi Leppälahti Ruudun haastattelussa ennen ottelua. Ja 35. minuutilla tammisaarelaisvieraat menivät johtoon, kun Arian Kabashi pallon lahjaksi Gnistan-puolustuksen töhöilyn takia.

Gabashi lähti suoralla punaisella suihkuun heti toisen jakson alussa. Miesalivoimainen EIF sai tehtyä toisen maalin 68. minuutilla, kun Emil Pallas viimeisteli. Gnistan kavensi vielä lisäajalla Elias Äijälän maalilla, mutta tasoitusta ei enää syntynyt. Näin EIF:lle sarjakauden toinen voitto – ja molemmat voitot ovat tulleet Gnistanista.

Veikkausliigan kärjessä on uskomattoman tasaista. HJK johtaa sarjaa (15 ottelua, 28 pistettä). Perässä ovat ottelun vähemmän pelanneet KuPS, VPS ja SJK 25 pisteessä. Tyvipäässä EIF nousi sijalle 11 (13 ottelua, 9 pistettä) ja jumboksi putosi samassa pistemäärässä oleva FC Lahti.

KATSO MYÖS: Video: SJK:n Babacar Fati laukoi voittomaalin fantastisella volleylla Veikkausliigassa

Jussi Leppälahti kertoo, millaista maalia EIF ei saisi tehdä

Arian Kabashi lähtee suihkuun

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Ruud van Nistelrooyn ajattoman eleetön maalituuletus Andorran pelaajan edessä
Seuraava artikkeliVideo: Venezuela teki erikoisen maalin – Salomón Rondón horjahti nurmenpintaan ja pallo lirui reppuun