Koko kauden lähes varmana putoajana Veikkausliigassa pidetty EIF otti voiton, jonka myötä mahdollisuudet välttää suora putoaminen kasvoivat merkittävästi.

EIF kaatoi Gnistanin numeroin 3-1 (2-1) Veikkausliigan Haastajasarjassa sunnuntaina. Kotivoitto oli tammisaarelaisille elintärkeä sarjapaikan taistelemisen kannalta.

Salomo Ojala vei kauden kuudennellaan EIF:n johtoon heti 7. minuutilla. Ja lisää tuli 20. minuutilla, kun 34-vuotias ghanalaispelaaja Enoch Kofi Adu pamautti elämänsä maalin.

Ojala syötti pallon takaviistoon Adulle, joka laukoi kovalla kanuunalla pallon vasemman ristikon kautta maaliin, 2-0! Huh, huh!

EIF teki jo ottelun kolmannen maalinsa heti toisen jakson alussa, kun Simon Lindholm laittoi puolittaisen läpiajonsa päätteeksi pallon maaliin. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten EIF:lle kolme pistettä.

Kun kolme kierrosta on pelaamatta, jatkaa EIF sarjajumbona (24 ottelua, 17 pistettä). Karsijan paikalla oleva IFK Mariehamn on kuitenkin enää kolmen pisteen päässä (24 ottelua, 20 pistettä). Ja joukkueet kohtaavat toisena tulevana lauantaina Maarianhaminassa.

KATSO MYÖS: Video: IFK Mariehamnin vaparimaalia ei hyväksytty – pelaaja meni liian lähelle FC Lahden muuria

Enoch Kofi Adu laukoo unelmamaalin

Edellinen artikkeliVideo: Joel Pohjanpalo teki uransa avausmaalin Serie A:ssa – Venezialle kotivoitto!