Niin se vaan Englanti jatkaa otteluitaan EM-kisoissa. Jännittävä puolivälierä eteni aina pilkuille asti, jossa englantilaiset laittoivat palloa reppuun.

Englanti kaatoi Sveitsin rankkarikisan jälkeen maalein 5-3 (1-1) EM-kisojen puolivälierissä lauantaina.

Avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisen jakson loppupuolella alkoi tapahtua. Sveitsi meni johtoon 75. minuutilla, kun Breel Embolo ohjasi pallon maalinedustalta sisään. Mutta Englanti tuli muutama minuutti myöhemmin Bukayo Sakan hienolla laukauksella.

Jatkoajalla ei maaleja nähty, joten edessä oli rankkarikisa. Englanti oli todella kliininen, sillä kaikki viisi laukojaa laittoivat pallon sisään Lopulta Trent Alexander-Arnoldin rankkari ratkaisi.

Englanti kohtaa välierissä voittajan ottelusta Hollanti-Turkki. Tuo välierämatsi pelataan keskiviikkona 10. heinäkuuta klo 22.00.

KATSO MYÖS: Video: Koominen tilanne – englantilaisfanit yrittivät päästä takaisin stadionille Jude Bellinghamin tasoitettua

Englanti välieriin

Jos video ei aukea, voit yrittää katsoa sen TÄSTÄ.

— — —

Puolivälieräparit

Pe 5.7. Espanja – Saksa 2-1 ja.
Pe 5.7. Portugali – Ranska 4-5 (0-0) rp-kisa.

La 6.7. Englanti – Sveitsi 5-3 (1-1) rp-kisa.

— — —

Edellinen artikkeliVideo: EIF-maalivahdilta harvinainen tukijalkapotku – VPS sai melkoisen lahjamaalin
Seuraava artikkeliVideo: Maalivahti Bart Verbruggenilta uskomaton Gamesaver lisäajalla – Hollanti välieriin!