Englannin 6. korkeimmalla sarjatasolla nähtiin maanantai-iltana aivan mahtava viime minuuttien voittomaali.

Worthing FC kaatoi vieraskentällä Boreham Woodin numeroin 1-2 (0-1) Englannin 6. korkeimmalla sarjatasolla, National League Northissa, maanantai-iltana.

Ottelun voittomaali syntyi 86. minuutilla kerrassaan täydellisen suorituksen päätteeksi. Ei näin upeat suoritukset yleensä kuulu aladivareihin.

Worthing FC pääsi etenemään nopeasti omalta kenttäpuoliskoltaan, kun Danny Cashman sooloili, käytti palloa joukkuetoverillaan, sai pallon takaisin ja lopulta viimeisteli voittomaalin, 1-2!

KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Hitsaaja painaa pyyteetöntä duunia kesken Kakkosen ottelun Bolt Arenalla

Loistelias voittomaali

Edellinen artikkeliVideo: FF Jaron Albin Björkskog laukoi upean voittomaalin – nousutaistelu Veikkausliigaan tiivistyi
Seuraava artikkeliTuplaus: Kolmatta singleä pukkaa!