Nuori sensaatio ja seuraavaksi Peleksi povattu Endrick nousi ratkaisijaksi, kun Brasilia pääsi juhlimaan viime hetken voittoa Meksikosta.

Brasilia kaatoi Meksikon numeroin 2-3 (0-2) Texasissa, Yhdysvalloissa, pelatussa harjoitusmaaottelussa.

Tauolle mentiin Brasilian 0–2-johdossa, kun Andreas Pereira ja Gabriel Martinelli olivat heiluttaneet verkkoja. Meksiko kuitenkin tasoitti 73. minuutilla Julian Quinonesin maalilla, ja sitten vielä 93. minuutilla vaihtomies Guillermo Martinez tasoitti numeroiksi 2-2.

TSEKKAA TÄMÄ:

Brasilia kuitenkin pääsi vielä kerran maalaamaan. Vinicius Junior syötti vasemmalta laidalta maalinedustalle, missä 17-vuotias Endrick nikkasi pallon sisään, 2-3.

Aiemmin tänä vuonna Endrickistä tuli Brasilian historian nuorin pelaaja Pelen jälkeen, joka on tehnyt maalin maajoukkuepaidassa. Nuorukainen siirtyy tänä kesänä Real Madridiin.

Endrick puskee voittomaalin

Edellinen artikkeliVideo: Aladivarilegenda Kimmo Huismanilta unelmamaali – ja vuosikymmenen eleettömin tuuletus
Seuraava artikkeliVeikkaa Saksa-Skotlanti-ottelun avausmaalin syntyaika – voita Saksan EM-kisapaita!