Veikkausliigassa nähtiin lauantaina varsin harvinainen mutta klassinen tukijalkapotku, jonka seurauksen VPS pääsi tekemään helpon maalin.

EIF kaatoi vieraskentällä VPS:n numeroin 2-3 (1-1) Veikkausliigassa. Kyseessä oli sarjanousijalle jo toinen voitto putkeen!

Ottelun avausjaksolla sattui ja tapahtui. VPS-toppari Mikko Pitkänen sai suoran punainen 21. minuutilla, ja tilanteesta tulleesta vapaapotkusta Väinö Vehkonen laukoi EIF:n johtoon.

VPS kuitenkin tasoitti 36. minuutilla – ja se olikin iso lahjamaali. Tammisaarelaisten luottovahti Ramilson Almeidalle saatui klassinen tukijalkapotku ja pallo karkasi hänen viereensä. Vaasalaisten maaliruisku Mads Borchers oli hereillä ja siirsi pallon tyhjiin, 1-1.

Veikkausliigan kärjessä jatkaa HJK (16 ottelua, 28 pistettä). Ilves nousi toiseksi (15 ottelua, 26 pistettä). Muut kärkijoukkueet pelaavat lähipäivinä.