32-vuotias Eero Markkanen viimeisteli kerrassaan upean rankkarimaalin. Ja joukkueen vastuuvalmentajana toimi tuttu nimi.

PK-35 kaatoi kotikentällään JäPS:n numeroin 4-1 (0-1) Ykkösliigassa tiistai-iltana.

Järvenpääläisvierailija johti tauolla, mutta toisella jaksolla PK-35 tuli rinnalle ja ohi. Voittomaaliksi jääneen 2–1-osuman viimeisteli täydellisellä rankkarilla Eero Markkanen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Alavireisesti alkukaudella esiintynyt PK-35 vaihtoi viikko sitten päävalmentajaa, kun Kim Raimi sai lähteä. Uusi päävalmentaja Tiago Santos oli tämän ottelun toimitsijakiellossa, jonka hän sai edellisessä joukkueessaan Atlantiksessa.

PK-35:n vastuuvalmentajana toimi tässä matsissa maalivahtilegenda Jussi ”Jässi” Jääskeläinen. Hän on toiminut tällä kaudella joukkueen maalivahtivalmentajana.

Ykkösliigan ottelut

Ti 11.6. PK-35 – JäPS 4-1 (0-1)

Ke 12.6. klo 18.30 KTP – JIPPO
Ke 12.6. klo 18.30 FF Jaro – SJK Akatemia
Ke 12.6. klo 18.30 MP – TPS
Ke 12.6. klo 18.30 SalPa – KäPa

KATSO MYÖS: Video: SalPa-pelaajalta melkoinen sukitus – erotuomari näytti saman tien punaista korttia

Eero Markkanen viimeistelee

— —

Ykkösliigassa (entinen Ykkönen) pelaa kaudella 2024 kymmenen joukkuetta. Ensin pelataan kaksinkertainen sarja (18 ottelua per joukkue). Tämän jälkeen pelataan kolmas kierros niin, että kaksinkertaisen sarjan viisi parasta joukkuetta saa viisi kotiottelua. Viisi muuta joukkuetta saavat neljä kotiottelua.

Ykkösliigassa pelataan siis 27 ottelua, jonka päätteeksi Voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan. Toiseksi sijoittunut etenee Veikkausliigan karsintaan (kaksiosainen karsinta Veikkausliigassa 11. sijoittunutta vastaan).

Yhdeksänneksi (eli toiseksi viimeiseksi) sijoittunut joukkue karsii Ykkösliigan paikastaan (kaksiosainen karsinta Ykkösessä toiseksi sijoittunutta vastaan). Sijalle 10 eli viimeiseksi sijoittunut joukkue putoaa suoraan Ykköseen.

Edellinen artikkeliEM-kisat: Vetovihjeet D-lohkoon
Seuraava artikkeliVideo: Mo Salah viimeisteli kuvankauniin maalin Guinea-Bissaun verkkoon MM-karsinnoissa