Englannin maajoukkueen ja Liverpoolin entinen pitkäaikainen maalivahti David James unohti pelisilmänsä kotiin Valioliigan puoliaikashow’ssa.

Liverpool kaatoi kotikentällään Chelsean numeroin 2-1 (1-0) Valioliigassa sunnuntaina. Ottelun tauolla nähtiin hämmentävä rankkaritilanne.

Entinen Liverpool-maalivahti, nykyään 54-vuotias David James, oli maalivahtina, kun 11-vuotias Liverpoolin fanipoika asteli laukomaan. Anfieldin legendaarinen The Kop -fanikatsomo toivoi maalia.

Kaikkien yllätykseksi James kuitenkin torjui rankkarin – ja vielä toisen heti perään! Yleisö buuasi torjunnoille, totta kai.

KATSO MYÖS: Video: Leicester nousi voittoon – Jamie Vardy meni naureskelemaan Southampton-fanien eteen

David Jamesin pelisilmä unohtui kotiin

Edellinen artikkeliVideo: Mikael Soisalo jakeli namupassin ja Urho Nissilä viimeisteli Unkarin pääsarjassa