Cristiano Ronaldo teki toisen voittomaalinsa Portugalille kolmen päivän sisään, kun 39-vuotias legenda ratkaisi ottelun Skotlantia vastaan.

Portugali voitti kotikentällään Skotlannin numeroin 2-1 (0-1) Nations Leaguen A-liigan Ryhmä 1:n toisessa ottelussa sunnuntai-iltana Lissabonissa.

Vierasjoukkue Skotlanti meni johtoon heti 7. minuutilla, kun Scott McTominay osui. Portugalin Bruno Fernandes kuitenkin tasoitti toisen jakson alussa.

Ratkaisu nähtiin 88. minuutilla. Portugalin Nuno Mendes syötti vasemmalta laidalta maalinedustalle, missä 39-vuotias Cristiano Ronaldo laittoi pallon reppuun, 2-1.

Muutama päivä sitten Portugali kaatoi Kroatian 2-1 – ja tuolloinkin Ronaldo teki voittomaalin. Kyseessä oli Ronaldon vuonna 2002 alkaneen ammattilaisuran 900. virallinen maali.

Hän on nyt pelannut 214 maaottelua Portugalin paidassa ja tehnyt niissä muhkeat 132 maalia.

Cristiano Ronaldo ratkaisi taas

Edellinen artikkeliVideo: Näin taitavaa sokeiden jalkapallo on – brassipelaajalta tyylikäs soolomaali finaalissa
Seuraava artikkeliVideo: Eleettömän kaunis vapari – Luka Modrić laukoi voittomaalin Puolan verkkoon