Täksi kaudeksi Italian pääsarjaan noussut Cesc Fàbregasin luotsaama Como viimeisteli näyttävän maalin vierasvoitossa.

Como haki yllättäen vierasvoiton Atalantasta numeroin 2-3 (1-0) Italian Serie A:ssa tiistai-iltana.

Toisen jakson alussa syntynyt Como 1–1-tasoitusmaali oli tyylikäs. Sergi Roberto jakeli kantapäällään ja Gabriel Strefezza pamautti pallon reppuun. Como teki toisen jakson alussa kolme maalia 12 minuuttiin, ja nuo osumat riittivät lopulta vierasvoittoon.

20 joukkueen Serie A:ta on pelattu 5 kierrosta ja kärjessä on yllättäen Torino 11 pisteellä. Como on sijalla 15 (5 pistettä). Jesse Jorosen ja Joel Pohjanpalon edustama Venezia on sijalla 18 (4 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Juhani Pikkaraiselta uskomaton pelastus maaliviivalta – Ilves voitti KuPS:n kärkimatsissa

Como tekee hienon maalin

Edellinen artikkeliVideo: Siellä lepää – brassipelaaja Evander painoi häikäisevän vaparimaalin MLS:ssä
Seuraava artikkeliVideo: Kolarin Kontion 50-vuotias Markus Mäkitalo löi kirjaimellisesti nappikset naulaan