Major League Soccerissa nähtiin viikonloppuna häikäisevä osuma, kun 29-vuotias Chicho Arangio laukoi maalin puolesta kentästä.

Real Salt Lake murjoi kotikentällään Austin FC:n numeroin 5-1 (4-0) MLS:ssä viikonloppuna. Ottelun hahmo oli hattutempun tehnyt kotijoukkueen kolumbialaiskapteeni Cristian ”Chicho” Arango.

Arangon ensimmäinen osuma nähtiin 16. minuutilla – ja se olikin mahtava! Arango sai pallon jalkaansa omalla kenttäpuoliskolla, ja kaikkien yllätykseksi hän laukoi kaukokudin, joka leijaili reppuun.

Maali muistutti todella paljon 21-vuotiaan David Beckhamin osumaa. Beckham laukoi lähes identtisen maalin Valioliigassa vuonna 1996.

Arango on painanut 17 ottelussa jo peräti 25 maalia! Puolustaja Leo Väisänen ja keskikenttäpelaaja Alexander Ring pelasivat täydet 90 minuuttia Austin FC:n miehistössä.

29 joukkueen MLS:n kärjessä on Inter Miami (18 ottelua, 35 pistettä). Toisena on FC Cincinnati (16 ottelua, 33 pistettä) ja kolmantena Real Salt Lake (17 ottelua, 33 pistettä). Austin FC on sijalla 13 (17 ottelua, 23 pistettä).

Chicho Arango tekee upean osuman

Edellinen artikkeliVideo: Inter Miami teki upean koulumaalin – lopulta Luis Suarez laittoi pallon tyhjiin
Seuraava artikkeliVideo: SalPan Maximus Tainio jakeli namupassin – JIPPOn verkko heilui