22-vuotias Noni Madueke nousi ottelun hahmoksi Valioliigassa, kun mies painoi Chelsealle nopeaan tahtiin kolme samanlaista maalia.

Chelsea kaatoi vieraskentällä Wolverhamptonin tylysti numeroin 2-6 (2-2) Valioliigassa sunnuntaina.

Avausjaksolla mentiin vielä tasatahtiin, mutta toisen jakson alussa nähtiin ratkaisu. Chelsean Noni Madueke laukoi lähietäisyydeltä pallon vasempaan nurkkaan lähes samasta paikasta 49., 58. ja 63. minuutilla – Cole Palmer vieläpä syötti ne kaikki.

Su 25.8. Liverpool – Brentford 2-0

KATSO MYÖS: Video: Everton-maalivahti Jordan Pickfordilta kömpelö moka – Son Heung-min sai lahjamaalin

Noni Madueke tekee kolme samanlaista

Edellinen artikkeliVideo: Ottelu keskeytettiin toviksi – HJK-kannattajat heittelivät tennispalloja kentälle protestiksi
Seuraava artikkeliVideo: KTP-puolustaja Matias Paavola ratkaisi Ykkösliigan kärkimatsin upealla kudilla ajassa 90+5 minuuttia