Saksan Bundesliigan hallitseva mestari Bayer Leverkusen ratkaisi taas aivan lopussa. Granit Xhaka laukoi uskomattoman avausmaalin.

Bayer Leverkusen kaatoi vieraskentällä Borussia Mönchengladbachin numeroin 2-3 (0-2) Bundesliigan avausottelussa perjantai-iltana.

Uuden sarjakauden 2024–2025 ensimmäinen maali saattaa lopulta olla myös koko kauden komein osuma. Ottelua oli pelattu vain 12 minuuttia, kun Bayerin sveitsiläistähti Granit Xhaka laukoi hirmuisen kanuunan 25 metristä vasempaan yläkulmaan!

Bayer johti tauolla jo 0-2, mutta Borussia Mönchengladbach 85. minuutilla tasoihin. Mutta viime kauden tapaan Bayer ratkaisi aivan lopussa, ajassa 90+11 minuuttia. Florian Wirtz epäonnistui rankkarissaan, mutta laittoi karat sisään, 2-3.

Lukas Hradecky torjui tuttuun tyyliin täydet 90 minuuttia Bayerin maalilla.

Granit Xhaka laukoo heti unelmamaalin

Edellinen artikkeliVideo: KuPS:n Ousmane Diawaralle ulosajo – Petteri Pennanen heitti hänet pois kentältä
Seuraava artikkeliVideo: Everton-maalivahti Jordan Pickfordilta kömpelö moka – Son Heung-min sai lahjamaalin