Machester Unitedin 30-vuotias portugalilaiskapteeni Bruno Fernandes sai suoran punaisen, kun kotijoukkueella meni kaikki pieleen Old Traffordilla.

Tottenham kaatoi vieraskentällä ManU:n tylysti numeroin 0-3 (0-1) Valioliigassa sunnuntaina.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt 0–1-osuma syntyi jo 3. minuutilla. Micky van de Ven teki loisteliaan nousun ja esityön, jonka päätteeksi Brennan Johnson laittoi pallon reppuun. Toisella jaksolla Tottenhamin maalareina olivat Dejan Kulusevski ja Dominic Solanke.

Avausjakson lopulla nähtiin raju tilanne, kun ManU-kapteeni Bruno Fernandes kolautti Tottenhamin James Maddisonia sääreen keskialueella. Erotuomari Chris Kavanagh näytti suoraa punaista.

Valioliigan kärjessä on Liverpool (6 ottelua, 15 pistettä). Toisena ja kolmantena ovat Man City ja Arsenal (6 ottelua, 14 pistettä). ManU on vasta sijalla 12 (6 ottelua, 7 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Topi Keskinen laukoi voittomaalin Skotlannin Valioliigassa – Aberdeen hurjassa vireessä

Bruno Fernandes ajetaan suihkuun

Hieno voittomaali

Edellinen artikkeliVideo: Nelli Merjamo teki käsittämättömän maalin – kantapääohjaus maalivahdin yli