Juhannuksena AC Oulun päävalmentajaksi siirtynyt kreikkalainen Kostas Bratsos soitti jälleen suutaan siihen malliin, että ulosajohan siitä tuli.

Gnistan kaatoi kotikentällään AC Oulun numeroin 2-0 (2-0) Veikkausliigassa sunnuntaina. Voitto oli Gnistanille jo kolmas peräkkäinen.

Helsinkiläiskotijoukkueen Vertti Hänninen ja Tim Vayrynen osuivat avausjaksolla. Lisäksi avausjakson loppupuolella nähtiin rähinätilanne, jossa AC Oulun tulisieluinen päävalmentaja Kostas Bratsos lensi suihkuun.

Bratsos sai ensin keltaisen kortin ja vain minuutti myöhemmin toisen keltaisen kortin. Punainen kortti siis siihen, mutta mies ei aluksi suostunut poistumaan. Bratsos sai punaisen kortin myös pari viikkoa sitten, jonka jälkeen hän ilmoitti eroavansa AC Oulusta, mutta seuran hallitus ei suostunut.

Su 18.8. klo 18.30 VPS – FC Haka

12 joukkueen Veikkausliigan kärjessä jatkaa KuPS (20 ottelua, 41 pistettä) ja toisena HJK (20 ottelua, 37 pistettä). Gnistan on nyt kahdeksantena (19 ottelua, 23 pistettä).

KATSO MYÖS: Video: Satumainen debyytti – Topi Keskinen teki voittomaalin lisäajalla Aberdeenille!

AC Oulun Kostas Bratsos taas kihisemässä

Edellinen artikkeliVideo: Luton-maalivahti Thomas Kaminski lanasi kaksi vastustajaa samassa tilanteessa ja lensi suihkuun
Seuraava artikkeliVideo: Newcastlen Fabian Schärille suora punainen – ”pusku” päähän sai vastustajan kaatumaan