Video: Suber-sub Ole Gunnar Solskjær tekee 4 maalia 10 minuutissa

Manchester United ole gunnar solskjaer puoliaika

Manchester United -legenda Ole Gunnar Solskjær täyttää tänään keskiviikkona 47 vuotta. Hyvää syntymäpäivää!

Hän pelasi punaisissa vuosina 1996-2007. Taitava norjalainen tuli tunnetuksi eri toten käsittämättömän tehokkaana pelaajana tullessaan vaihdosta kentälle.

Solskjær pelasi ManUssa yhteensä 235 ottelua, joissa syntyi 91 maalia. Hän sai ManU-vuosinaan lempinimen ”super-sub”, joka viittasi siihen, että mies aloitti ottelut varsin usein vaihtopenkillä, mutta kentälle päästyään pani palloa pömpeliin.

Helmikuun alussa vuonna 1999 Solskjær oli ilmiliekeissä. ManU pelasi Nottingham Forrestia vastaan ja toisella jaksolla Dwight Yorke otettiin vaihtoon. Hänen tilalle vaihdettu Solskjær täräytti kymmenessä minuutissa uskomattomat neljä maalia! Ottelu päättyi ManUn murskavoittoon numeroin 1-8.

Solskjaer toimii tällä hetkellä Unitedin päävalmentajana. Hän tuli Jos Mourinhon tilalle joulukuussa 2018 ja tällä hetkellä ManU on Valioliigassa viidentenä, kolme pistettä Chelseaa ja Mestarien liigan paikkaa perässä.

Ole Gunnar tekee maaleja minkä ehtii

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Onni Valakari teki kaksi maalia, kun Pafos kaatoi APOEL Nicosian

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here