Video: River Platen maalivahti unohti futiksen säännöt – lopputuloksena suora punainen

Argentiinassa pelaavan River Platen maalivahti, German Lux unohti täysin jalkapallon säännöt, kun hän ottelun alkupuoliskolla tuli hyökkääjälle tarkoitettua pystysyöttöä vastaan. River Platen harmiksi Lux otti pallon käsiinsä noin viisi metriä maalivahdin alueen ulkopuolella.

Tuomarilla ei ollut oikein muuta mahdollisuutta, kuin antaa tilanteesta suora punainen. River Plate hävisi ottelun Independientelle loputa 1-0.

Katso myötähäpeällinen tilanne videosta:

River Plate joutuu pelata ilman Luxia seuraavan ottelun. Vastaan asettuu sarjataulukon kolmantena oleva Union Santa Fe, joka saa Unibetilta kertoimeksi peräti 5.20! X2 saa kertoimeksi pelattavan 2.14. Ottelu näkyy myös Unibet TV:llä.

 

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

4 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here