Liverpoolin 18-vuotias laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold teki upean vapaapotkumaalin tiistaina, kun Liverpool voitti Hoffenheimin Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen avausottelussa lukemin 2-1.

Alexander-Arnold vei Liverpoolin 1-0 vierasjohtoon ensimmäisellä puoliajalla fantastisella vapaapotkumaalilla. James Milner lisäsi johdon 2-0:aan toisella jaksolla. Milnerin laukaus otti kimmokkeen Hoffenheim-toppari Håvard Nordtveitin yläkropasta ja painui verkkoon. Kotiyleisö sai aihetta riemuun, kun Mark Uth kavensi 87. peliminuutilla loppulukemiksi 2-1.

Toinen osa pelataan 23. elokuuta Liverpoolissa. Katso avausottelun kohokohdat ja maalit videolta.