Video: Kaksi maalia suoraan kulmasta ja yksi vaparista – huikein hattutemppu ikinä?

Kaksi maalia suoraan kulmapotkusta viimeistellyt Wycomben Joe Jacobson saattoi iskeä maanantaina futishistorian huikeimman hattutempun.

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa pelaava Wycombe kaatoi maanantaina Lincolnin maalein 3-1. Tulos itsessään ei ollut liigaa johtavalle Wycombelle sen suurempi yllätys, mutta voi pojat mitä maaleja ottelussa tehtiin!

Kotijoukkue Wycomben kaikista maaleista vastasi Joe Jacobson. 32-vuotiasta walesilaista voi hyvällä omalla tunnolla kutsua todelliseksi erikoistilannespesialistiksi, sillä hänen maaleistaan ensimmäinen syntyi vapaapotkusta ja kaksi muuta kulmapotkusta. Kulmapotkumaaleista tekee erikoisen se, että Jacobson iski ne suoraan kulmalipulta, eikä perinteiseen tapaan boksin sisältä.

Läpi uransa Oldham Athleticin, Shewsbury Townin, Accrington Stanleyn ja Bristol Roversin kaltaisissa perinteikkäissä alasarjaseuroissa pelannut Jacobson oli ennen maanantaita monelle tuntematon nimi, mutta nyt futsimaailma totisesti tuntee miehen.

Kaksi maalia suoraan kulmasta ja yksi vaparista

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Katso myös: Cristiano Ronaldo iski neljä maalia – maailmanennätys lähenee!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here