Me haluamme sinut mukaan

Puoliaika haluaa osaltaan olla rakentamassa suomalaista jalkapallokulttuuria tarjoamalla futisseurakunnan jäsenille relevanttia ja koskettavaa sisältöä. Tapamme toimia ylijournalistisesti rakennetun ja liian analyyttisen jalkapallouutisoinnin ulkopuolella on tietoinen ratkaisu, ja omalla strategialla pyrimme saamaan tämän maailman parhaan urheilulajin kaikkien silmille.

Haluatko mukaan rakentamaan jalkapallovaltiota?

Vaikka kotimainen jalkapalloilu elää vahvaa nousumurrosta ja kiinnostus lajia kohtaan kasvaa jatkuvasti, niin töitä on vielä paljon tehtävänä. Matkamme on vasta aluillaan ja nyt me haemme työ- ja harjoittelupaikkojen tai puhtaan lajirakkauden omaavia henkilöitä mukaan. Alla ovat listattuina ajankohtaiset tehtävät, joihin haku on nyt käynnissä. Voit lähettää myös vapaamuotoisen hakemuksen.

Nyt avoimet paikat

[vc_toggle title=”Videovelho (harjoittelu)” style=”simple” el_id=”videovelho”]Puoliaika haluaa olla mukana julistamassa jalkapalloilun ilosanomaa myös videoiden avulla kaikille futisseurakunnan jäsenille, joten etsimme nyt pelaavaan kentälliseemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää aikajanavelhoa. Paikka sopii esimerkiksi videotuotannosta kiinnostuneelle tai kouluharjoittelupaikkaa hakevalle henkilölle. Valmiit tuotoksesi jaetaan koko maailman tietoisuuteen Puoliajan sosiaalisen median kanavien sekä internet-sivujen välityksellä. Harjoittelusta ei makseta palkkaa, mutta korvaamme siitä aiheutuneet kulut. Toivomme, että:
  • Adobe Premiere, Final Cut Pro tai muu moderni editointiohjelmisto on sinulle entuudestaan tuttu edes käsitteenä
  • Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omistat visuaalisesti kyltymättömän silmäparin
  • Omistat oman tietokoneen sekä tarvittavat ohjelmistot tai kykenet käyttämään esimerkiksi koulun koneita
  • Haluat kehittää itseäsi
  • Jalkapallo on lähellä sydäntäsi
  Tarjoamme sinulle vastapalveluna suorituksistasi:
  • Yleisön, jolle pääset näyttämään kyntesi
  • Paljon jalkapallokokemuksia
  • Mahdollisuuden matkustaa toimituksen mukana ulkomaisiin jalkapallo-otteluihin
  • Tukea ja mentorointia omien jo olemassa olevien taitojen kehittämiseen
  • Mahdollisuuden vakinaistaa paikkasi Puoliajan kentällisessä
Mikäli olet etsimämme henkilö, niin ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Sisällöntuottaja/Kirjoittaja” style=”simple” el_id=”1461748679263-f1211515-333d”]Jalkapallokansa vaatii tuoreita uutisia videoina, kuvina ja tekstinä mahdollisimman nopeasti tuotettuna – joko suoraan paikanpäältä tai muiden lähteiden kautta. Tähän huutoon Puoliaika haluaa vastata mahdollisimman hyvin kokoamalla viheriöiden tapahtumat yhteen paikkaan, josta niitä on helppoa futisseurakuntalaisten seurata. Jos koet palavaa halua päästä tuottamaan sisältöä muille jalkapalloa rakastaville henkilöille olet oikeassa paikassa. Me haluamme tarjota sinulle foorumin, jossa voit julistaa jalkapallon ilosanomaa kolumnien, kuratoidun sisällön tai itsetuotettujen videoiden välityksellä koko maailmalle. Emme aseta kriteerejä joiden perusteella sinun pitäisi tunnistaa itsesi koska uskomme, että sinä luet tätä tositarkoituksella. Kirjoittajan tehtävä soveltuu esimerkiksi urheilujournalismista kiinnostuneelle, joka on jo aloittanut tai suunnittelee alan opiskeluiden aloittamista. Aikaisemman kirjotus- tai kuratointitaustan kehittäminen on myös yksi vakavasti otettava syy aloittaa keskustelut kanssamme. Olethan yhteydessä meihin oheisen lomakkeen kautta ja me palaamme sinulle mahdollisimman pian.[/vc_toggle]

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tähän voit kopioida mahdollisen LinkedIn-profiilisi osoitteen

Tähän voit liittää CV:n (.doc, .docx, .pdf, .rtf, .txt)

Haettu tehtävä

Viesti