Klassikkovideo: Tottenhamilta uskomaton nousu – Tuomas Virkkunen sekoaa täysin

MM-kisoissa MTV3:n selostajaäänenä kuultu Tuomas Virkkunen selosti unohtumattoman Mestarien liigan ottelun keväällä 2019.

Kauden 2018–2019 Mestarien liigan välierissä nähtiin melkoinen nousu! Ajax oli voittanut avausosaottelun vieraskentällä Tottenhamin numeroin 0-1. Ajax kiskoi toisessa osaottelussa kotikentällään avausjaksolla pallon kahdesti lontoolaisten rysään.

Yksi puoliaika jäljellä ja kolme maalia kirittävänä oli skenaario, joka vaikutti mahdottomalta. Mutta mitä teki Tottenham?

Spurs saapui toiselle puoliajalle päättäväisesti ja nousi sensaatiomaisesti 3–3-tasatulokseen Lucas Mouran hattutempun myötä. Lucasin viimeinen, ja otteluparin ratkaissut maali, nähtiin vasta lisäajan kuudennella minuutilla.

Lisäajan viime hetkillä nähty voittomaali sai C Morella otteluita selostavan Tuomas Virkkusen sekä ex-Ajax-toppari Petri Pasasen johdolla operoineen studiotiimin sekoamaan totaalisesti.

C Moren Twitterissä jakamalla videolla näkyy, kuinka legendaarisista selostuksistaan tunnettu Virkkunen vajoaa ajoittain jopa pöydän alle!

Mestarien liigan finaalissa Liverpool oli parempi.