Jalkapallon Kansallisessa liigassa nähtiin viikonloppuna tyly osuma, kun Tikkurilan Palloseuran Roosa Ariyo maalasi.

TiPS kaatoi kotikentällään Åland Unitedin numeroin 2-1 (1-1) naisten pääsarjassa viikonloppuna. Avausjaksolla nähtiin harvinaisen nopea tasoitusmaali.

Åland United meni 0-1-johtoon 29. minuutilla, kun Monica Hagströmin keskitykseltä näyttänyt syöttö leijaili maaliin. TiPS ei tästä lannistunut, vaan tilannetta seuranneesta aloituspotkusta nähtiin tasoitus, kun Roosa Ariyo pamautti upealla kaaripallolla 1-1-maalin! Joanna Tynnilä teki toisen jakson alussa TiPS:lle voittomaalin.

Kymmenen joukkueen Kansallista liigaa on pelattu nyt neljä sarjakierrosta ja kärjessä on KuPS puhtaalla pelillä 12 pisteellä. Toisena on TiPS yhdeksällä pisteellä.