Klassikkovideo: Teemu Pukki heilahtaa pubiin laulamaan fanien kanssa kannatuslauluaan

Pukki-Party! Rakastettu hyökkääjä Teemu Pukki täyttää tänään sunnuntaina pyöreät 30 vuotta. Hyvää syntymäpäivää!

Norwichin ja Suomen maajoukkueen tähtihyökkääjä Pukki on pelannut vuonna 2006 käynnistyneellä urallaan KTP:ssa, Sevillassa, HJK:ssa, Schalke 04:ssa, Glasgow Celticissä, Bröndbyssä ja viimeisimpänä Norwichissa vuodesta 2018 lähtien.

Pukki voitti viime kaudella Mestaruussarjan maalikuninkuuden ja oli isossa roolissa nostamassa Norwichia Valioliigaan. Tällä kaudella mies on tehnyt Valioliigassa 10 maalia.

Suomen maajoukkueessa Pukki on pelannut vuodesta 2009 lähtien 80 ottelua ja tehnyt 25 maalia. Ja niinhän siinä kävi, että Suomi eteni historiallisesti EM-kisoihin 2020 tai siis 2021! Suomi pelaa B-lohkossa Tanskan, Venäjän ja Belgian kanssa.

Teemu Pukki pubissa

Norwich voitti Englannin toiseksi korkeimman sarjatason, Mestaruussarjan, kaudella 2018-2019! Pukki yllätti fanit ja heilahti pubiin laulamaan kannattajien kanssa omaa nimikkolauluaan viime toukokuussa!

Pukki voitti Mestaruussarjan maalipörssin näytöstyyliin 29 osumalla. Pukki ja muut Norwichin pelaajat saapuivat päätöskierroksen jälkeisenä yönä kuppilaan juhlimaan kannattajien kanssa. Pukki lauloi muiden mukana omaa kannatuslauluaan!

”Teemu Pukki, baby. Teemu Pukki, ooo, o-oo, oooo…”

https://twitter.com/TalkNorwichCity/status/1125151213685805057

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Teemu Pukki täyttää 30 vuotta – tässä voittomaali, kun Huuhjakat laittoi Tallinnan sekaisin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here