Norwichin 30-vuotias hyökkääjä Teemu Pukki oli maalinteossa tiistai-iltana. Kyseessä oli Pukille sarjakauden 11. osuma.

Norwich kohtasi kotikentällään Queens Park Rangersin Englannin Mestaruussarjassa tiistai-iltana, ja ottelu päättyi numeroihin 1-1 (0-0).

Norwich sai 74. minuutilla rankkarin, jonka Teemu Pukki laukoi sisään. QPR sai puolestaan 84. minuutilla rankkarin, jonka Bright Osayi-Samuel laukoi sisään.

Tasapeliin jäämisestä huolimatta Norwich jatkaa Mestaruussarjan kärkipaikalla, kun 22 ottelusta on kasassa 44 pistettä. Kakkosena oleva Swansea on pelannut 21 ottelua ja kasassa on 39 pistettä.

Teemu viimeistelee

— —
KATSO MYÖS: Video: Panenka-rankkari maata pitkin – yksi historian tylyimmistä maaleista Australian liigassa