Video: Onko tämä kaikkien aikojen surkein pilkku? – ”Se oli hirvittävä hetki”

Englannin Mestaruussarjassa nähtiin ehkä kaikkien aikojen surkein pilkku, kun Swansea ja West Bromwich kohtasivat keskiviikkona.

Konkaripelaaja Chris Brunt oli vienyt West Bromwichin 1-0 johtoon ottelun 19. minuutilla, kun Swansealle aukesi avausjakson lopulla kultainen mahdollisuus tasoittaa ottelu pilkulta.

Pallon taakse asettui Manchester Cityn akatemian koulima kosovolainen Bersant Celina. Celina ei kuitenkaan onnistunut iskemään pilkulta Swansealle arvokasta tasoitusmaalia, vaan kaikki meni karmealla tavalla pieleen.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tunnettu Celina nimittäin liukastui juuri ennen laukausta, jonka myötä hän osui palloon todella kevyesti, eikä se suuntautunut lähellekkään toivottua kohdetta.

– Se oli hirvittävä hetki, joka hänen täytyy käydä läpi uudelleen ja uudelleen. Tuo oli yksi niistä tilanteista, jollaista et haluaisi kenellekään tapahtuvan, Swansean valmentaja Graham Potter kommentoi suojattinsa pilkkua ottelun jälkeen.

Mason Holgate ja Jay Rodriguez osuivat West Bromille vielä toisella jaksolla, joten Celinan pilkun lisäksi myös itse ottelu meni varsin vihkoon Swansean osalta.

Onko tämä historian surkein pilkku?

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – – –

Lue myös: Markku Kanerva nimesi Huuhkajat EM-karsintoihin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here