Video: Ronaldo täyttää 45 vuotta – tässä legendan upeimpia maaleja

Se alkuperäinen Ronaldo, eli brasilialainen hyökkääjälegenda, täyttää keskiviikkona 45 vuotta. Hyvää syntymäpäivää mestarille!

Satumaisen taitavaa Ronaldoa pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista jalkapalloilijoista. Hän pelasi ammattilaiskentillä vuodet 1993-2011. Häne edusti seurajoukkuetasolla muun muassa PSV Eindhovenia, Barcelonaa, Interia ja Real Madridia.

Brasilian maajoukkueessa hän pelasi 98 ottelua, joissa syntyi huimat 62 maalia. Mies voitti maailmanmestaruuden vuosina 1994 ja 2002. Ronaldo teki hienon maajoukkueuransa aikana MM-kisoissa yhteensä 15 maalia. Hän on Miroslav Klosen jälkeen paras maalintekijä koko MM-kisahistoriassa.

Juonikas, vahva, nerokas ja nopea Ronaldo valittiin myös maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi peräti kolme kertaa.

Internetissä on ollut vuosien saatossa myäs epätietoisuutta, onko Ronaldon syntymäpäivät 18. syyskuuta vai 22. syyskuuta. Muun muassa Brasilian Wikipedian mukaan kyse on 22. syyskuuta, joten siihen luotetaan.

Ronaldo teki nättejä maaleja

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here