Video: Pierluigi Collina – kaikkien aikojen paras erotuomari

Pierluigi Collina puoliaika

Jalkapallohistorian kaikkien aikojen paras erotuomari, 61-vuotias Pierluigi Collina, on jokaiselle jalkapalloromantikolle tuttu hahmo.

Italialaisen Pierluigi Collinan ura erotuomarina ammattilaiskentillä oli pitkä, tyylikäs ja arvostettu. Hän toimi erotuomarina vuosina 1988-2005. Collinan tavaramerkkinä oli intensiivinen, jopa pelottava tuijotus. Kaljupäinen oikeudenjakaja oli kunnioitettu ja upea persoona. Auktoriteetti oli aivan omaa luokkaansa ja hän oli todella kiinnostava hahmo kaikin puolin. Hän myös osasi kommunikoida kentällä italiaksi, englanniksi, ranskaksi ja espanjaksi.

Collinalla oli kunnia toimia vuoden 2002 MM-kisojen finaaliottelussa, jossa Brasilia kaatoi Saksan. Hän toimi urallaan myös erotuomarina Mestarien liigan ja Uefa Cupin finaaleissa.

Hänet valittiin uransa aikana peräti kuusi kertaa maailman parhaaksi erotuomariksi ja seitsemän kertaa Italian parhaaksi erotuomariksi. Collinaa on nähty tuomariuran jälkeen muun muassa erilaisissa mainoksissa sekä tiiviisti erotuomaritoiminnan taustoilla.

Kaikkien aikojen paras erotuomari

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here