Video: Paul Gascoigne antaa erotuomarille keltaisen kortin Skotlannissa 1995

Jalkapallohistorian yksi upeimmista persoonista, englantilainen Paul Gascoigne, täyttää lauantaina 56 vuotta. Hyvää syntymäpäivää legendalle!

Tyylikkäänä ja idearikkaana pelaajana tunnetulla Paul ”Gazza” Gascoignella on edelleen erittäin vankka suosio britteinsaarilla. Mies on rakastettu hahmo.

Gazza pelasi urallaan muun muassa Newcastlessa, Tottenhamissa, Laziossa ja Rangersissa. Englannin maajoukkueessa hän pelasi yhteensä 57 ottelua, joissa syntyi 10 maalia.

Vuonna 1995 Gascoigne siirtyi pelaamaan skottiseura Glasgow Rangersiin, ja vastaanotto oli sankarillinen. Joulukuussa 1995 pelatussa sarjaottelussa Hiberniania vastaan nähtiin yksi mestarin unohtumattomimmista tempauksista.

Erotuomari Dougie Smith oli vahingossa pudottanut keltaisen korttinsa nurmeen. Gazza noukki kortin, käveli erotuomarin luo ja näytti keltaista korttia. Sitten hän antoi kortin kohteliaasti erotuomarille. Smithillä ei löytynyt lainkaan huumorintajua ja hän puolestaan antoi Gascoignelle keltaisen kortin. Yleisö buuasi.

Paul Gascoigne näyttää keltaista korttia

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän