Video: Paolo Di Canion upea Fair play -suoritus Valioliigassa vuonna 2000

Italialainen jalkapallopersoona Paolo Di Canio täyttää perjantaina 53 vuotta. Hyvää syntymäpäivää tunteita herättävälle taistelijalle!

Ristiriitaiseksi persoonaksi mielletty Paolo Di Canio pelasi kunnioitettavan pitkän ammattilaisuran vuosien 1985 ja 2008 välisenä aikana. Hän edusti urallaan muun muassa Sheffield Wednesdayta, West hamia, Juventusta, AC Milania, Glasgow Celticiä ja Laziota.

Useiden suurten kohujen ohella mies herätti myös ihastusta. Pelatessaan West Hamissa kaudella 2000-2001 hän teki tempun, jonka Fifa palkitsi myöhemmin Vuoden Fair play -tekona.

Joulukuussa vuonna 2000 pelatussa West Hamin ja Evertonin välisessä ottelussa tilanne oli lopussa 1-1 ja Di Caniolle pelattin pallo boxiin hyvään maalipaikkaan. Hän ei edes yrittänyt tehdä maalia, vaan otti pallon käsiinsä, sillä Evertonin maalivahti Paul Gerrard makasi loukkaantuneena maassa.

— — —
KATSO MYÖS: Ilmainen Euro 2020 -kisa: voittajalle 50 000€!
— — —

Paolo Di Canion upea suoritus

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here