Klassikkovideo: Mohamed Salah ratkaisee Egyptille paikan MM-kisoissa

Egypt v Congo Mohamed Salah puoliaika

Egyptin eteneminen jalkapallon MM-lopputurnaukseen 2018 oli kuin kauniista jalkapallosadusta. Edellisen kerran vuonna 1990 MM-kisoissa olleen Egyptin sankariksi nousi ykköstähti Mohamed Salah.

Egypti varmisti Afrikan karsintojen E-lohkon voiton lokakuussa 2017, kun Kongon tasavalta kaatui ratkaisevassa ottelussa numeroin 2–1. Ja loppuhetket olivatkin suurta draamaa!

Egypti tarvitsi tuosta matsista voiton varmistaakseen paikkansa MM-kisoissa. Ottelun hahmo oli Liverpool-hyökkääjä Salah, joka teki 1-0-maalin 63. minuutilla. Kongo sai tehtyä 1-1-tasoituksen 87. minuutilla, kun Arnold Bouka Moutou osui. Egyptiläisen kotiyleisön ja Salahin maailma tuntui romahtavan. Mutta vielä oli ripaus toivoa sekä muutamia minuutteja peliaikaa jäljellä.

Ottelun lisäajalla Egypti sai rankkarin. Salah painoi pilkun varmasti sisään ja tunteelliset voitonjuhlat olivat valmiina alkamaan. Jalkapallo on kaunista.

Mohamed Salah – egyptiläisten palvottu sankari

Jos video ei avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here