Klassikkovideo: Miroslav Klose pyytää erotuomaria hylkäämään käsimaalinsa

Miroslav Klose Puoliaika

Saksalainen jalkapallolegenda Miroslav Klose täyttää 42 vuotta. Oikein hyvää syntymäpäivää mestarille!

Klosella on takanaan menestyksekäs ja unohtumaton ura, mutta kenties eniten hänet muistetaan Fair Play -suorituksistaan. Syksyllä 2012 hän teki Lazion paidassa maalin kädellään Napolia vastaan. Erotuomari hyväksyi osuman ja näytti heti, että keskiympyrästä jatketaan.

Kloselle asia ei sopinut, sillä hän kertoi oitis erotuomarille, että maali syntyi spontaanisti kädellä ohjaten. Samalla hän toivoi, että tuomaristo hylkäisi osuman. Ja niin myös kävi. Vastustajajoukkue Napolin pelaajat tajusivat tilanteen ja halailivat kunnioittavasti Klosea. Napoli voitti ottelun numeroin 3-0.

Myöhemmin Kloselle annettiin Saksan jalkapalloliiton toimesta ansaittu Fair play -palkinto. Hänen temppuaan myös ylistettiin ympäri jalkapalloilevaa maailmaa.

Klosen upeasta urasta kertoo paljon, että mies voitti muun muassa Saksan paidassa kertaalleen maailmanmestaruuden, kertaalleen MM-hopean ja kaksi kertaa MM-pronssia. Hän teki MM-kisoissa yhteensä 16 maalia, joka on eniten MM-historiassa. Klose lopetti upean uransa keväällä 2016.

Miroslav Klose ja kaunis Fair Play -suoritus

Jos video ei jostain syystä avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Huuhkaja lentää kentälle – legendaarisesta Suomi–Belgia-ottelusta tuli äskettäin kuluneeksi 13 vuotta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here