Klassikkovideo: Mario Balotellin ajattoman tyly tuuletus EM-välierässä 2012

Mario Balotellin ikoninen tuuletus poiki aikoinaan myös useita hauskoja kuvamanipulaatioita. Tässä niistä yksi!

Jalkapallopersoona Mario Balotelli täyttää torstaina 31 vuotta. Hyvää syntymäpäivää! Hän teki äskettäin sopimuksen Turkin pääsarjassa pelaavan Adana Demirsporin kanssa.

— — —
Valioliigaspesiaali: Coolbet League!
— — —

Balotelli teki heinäkuussa kolmen vuoden sopimuksen Turkin Super Ligissä pelaavan Adana Demirsporin kanssa. Hän saapui elokuun alussa Adanaan ja joukkueen kannattajat olivat vastassa. Vastaanotto oli sankarillinen.

Monista tempauksistaan tunnettu Balotelli on pelannut ammattilaiskentillä vuodesta 2006 lähtien. Hän on edustanut seurajoukkueurallaan muun muassa Interia, Manchester Citä, AC Milania, Liverpoolia, Bresciaa ja viimeksi Monzaa. Italian maajoukkueessa hän on pelannut 36 ottelua, joissa on syntynyt 14 maalia.

Mario Balotellin tuuletus

Kesällä 2012 pelatussa EM-välierässä nähtiin yksi klassikoksi noussut tuuletus. Varsovan kansallistadionilla Puolassa pelatun ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt Balotelli. Hän osui 36 minuutin sisällä kaksi kertaa. 0-2-maali saikin Balotellin juhlimaan unohtumattomalla tavalla, kun hän riisui paitansa ja jännitti lihaksikkaan yläkroppansa maksimaaliseen jännitykseen.

Internet villiintyi tuosta tuuletuksesta ja Balotellin jännitetty yläkroppa oli pian lukuisien erilaisten kuvanmuokkausten keskiössä.

Vaikka Mesut Özil kavensikin pilkulta toisella jaksolla, eteni Italia vakuuttavasti EM-finaaliin Balotellin maalien myötä. Finaalissa se jäi kuitenkin tylysti jalkapallomaailmaa silloin lähes suvereenilla otteella hallinneen Espanjan jyrän alle, häviten peräti maalein 4-0.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here