Klassikkovideo: Mario Balotellin ajattoman tyly tuuletus EM-välierässä 2012

Miksi aina minä? Jalkapallopersoona Mario Balotelli täyttää perjantaina 32 vuotta. Hyvää syntymäpäivää!

Monista tempauksistaan tunnettu Mario Balotelli teki heinäkuussa 2021 kolmen vuoden sopimuksen Turkin Super Ligissä pelaavan Adana Demirsporin kanssa.

Balotelli on pelannut ammattilaiskentillä vuodesta 2006 lähtien. Hän on edustanut seurajoukkueurallaan muun muassa Interia, Manchester Citya, AC Milania, Liverpoolia, Bresciaa ja Monzaa. Italian maajoukkueessa hän on pelannut 36 ottelua, joissa on syntynyt 14 maalia.

Mario Balotellin tuuletus

Kesällä 2012 pelatussa EM-välierässä nähtiin klassikoksi noussut tuuletus. Varsovan kansallisstadionilla Puolassa pelatun ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt Balotelli. Hän osui avausjaksolla kaksi kertaa. 0-2-maali saikin Balotellin juhlimaan unohtumattomalla tavalla, kun hän riisui paitansa ja jännitti lihaksikkaan yläkroppansa maksimaaliseen jännitykseen.

Internet villiintyi tuosta tuuletuksesta, ja Balotellin jännitetty yläkroppa oli pian lukuisien erilaisten kuvanmuokkausten keskiössä.

Italia EM-finaaliin Balotellin maalien myötä. Finaalissa se jäi kuitenkin tylysti jalkapallomaailmaa silloin lähes suvereenilla otteella hallinneen Espanjan jyrän alle, häviten maalein 4-0.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here